Юлиян Ненчев

+359 898 64 81 64

Областният координатор на "Изправи се.БГ" твърди, че на част от хората там им се налага да ходят в собствените си жилища с ботуши

168 прегледа

"Трябва да подчертаем, че на нас ни сигнализират гражданите. Тъй като "Изправи се.БГ" е гражданска платформа, чиято цел е да защитава интересите на всеки един гражданин." Това заяви областният координатор на "Изправи се.БГ" за Плевен Юлиян Ненчев в ефира на "Делници".

"Гражданите ни сигнализираха за сериозни проблеми около санирането, за което е важно да кажем, че самото саниране като инициатива, самата програма, е добро. Проблемът идва когато ГЕРБ се намеси с техните коорпоративни и корупционни интереси. Когато започнаха да обслужват кръговете.", допълни той.

Ненчев сподели, че ГЕРБ са подготвили нови 3 млрд. лева, за да правят саниране.

"Искрено се надявам санирането на еднофамилни жилища да се случва по-добре отколкото в Червен бряг, защото в Червен бряг наистина положението е много трагично. На част от хората там им се налага да ходят в собствените си жилища с ботуши, тъй като влагата е толкова много, че някой път електроуредите изгарят и това има последствие за самите живущи.", изради своето възвущение той.

"Тук е моментът да кажем, че част от гражданите вече заведоха частни дела към общината. Тъй като техният договор е с общината. А самата община си има договор с изпълнителя. Новият кмет на ГЕРБ е вече кмет от година и половина. Доколкото знам, прокуратурата е сезирана, но оттам нататък няма никакви действия.", завърши Юлиян Ненчев.

logo

Юлиян
Ненчев

Млад български политик. Областен координатор на гражданска платформа "Изправи се.БГ".Народен представител в 46-то Народно събрание. Секретар на 46-то Народно събрание. Секретар на ПГ "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Пиши ми

Контакти

ул. Данаил Попов №2А, Плевен 5800
пл. Пенчо Р. Славейков №4 ет. 4 (сградата на Столична библиотека), София 1000
+359 898 64 81 64