Юлиян Ненчев

+359 898 64 81 64

Крайно време да се въведе Електронната здравна карта

305 прегледа

"Крайно време да се въведе Електронната здравна карта", счита Ненчев

В рамките на предизборната кампания ще ви представим част от кандидатите за доверие на парламентарните избори. Щабът на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ избра в студиото да бъде Юлиан Ненчев, водач на плевенската листа.

"Влизането ми в политиката е породено от борбата с държавната машина, защото за нея изглежда бизнесът не е важен", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Юлиан Ненчев, водач на плевенската листа на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ 

Той сподели, че е обсъдил идеите си за бизнеса с Мая Манолова и е срещнал разбиране, което му е повлияло да влезе в листата на  „Изправи се! Мутри вън!“.

Според него името на коалицията няма нужда от превеждане, защото всичкивиждат как неправилно се управлява държавата и от кого.

Той подчерта, че хората от "Системата ни убива" са много важни за "Изправи се България" и за Мая Манолова. Юлиан Ненчев определи като приоритети на „Изправи се! Мутри вън!“ доходите  на българите, които трябва да нарастват, същото се отнася и за пенсиите.

За здравеопазването той смята, че е крайно време да се въведе Електронната здравна карта, а за него електронното управление тотално е зациклило.

Вижте повече във видеото.

logo

Юлиян
Ненчев

Млад български политик. Областен координатор на гражданска платформа "Изправи се.БГ".Народен представител в 46-то Народно събрание. Секретар на 46-то Народно събрание. Секретар на ПГ "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Пиши ми

Контакти

ул. Данаил Попов №2А, Плевен 5800
пл. Пенчо Р. Славейков №4 ет. 4 (сградата на Столична библиотека), София 1000
+359 898 64 81 64